I COULDN'T HEAR YOU

DID YOU SAY EXERCISE OR EXTRA FRIES?

Mat & Dryck pÄ Clarion Hotel Post. HÀr hittar du allt och lite till. Vad sÀgs om en fantastisk frukostbuffé & vÀrldens bÀsta helgbrunch. En restaurang dÀr svensk vÀstkust möter amerikansk östkust och en restaurang dÀr skandinaviska rÄvaror flirtar med smaker frÄn Japan. PÄ Clarion Post vÀrdesÀtter vi god mat helt enkelt. PÄ den hÀr sidan hittar du lÀnkar till vÄra restaurangenheter. Besök sidorna för att se menyer och boka bord och lÀs mer om hotellets matutbud.

RESTAURANG vRÅ

PĂ„ vRÅ fĂ„ngas den exklusiva kĂ€nslan bakom hantverket rĂ„mat och exklusiv sushi pĂ„ svenska Ă€r i fokus. RĂ„varorna vĂ€ljs efter sĂ€song och du erbjuds avsmakningsmenyer för en matupplevelse utöver det vanliga. Ett besök Ă€r ett mĂ„ste pĂ„ denna magiska pĂ€rla, enligt Livets Goda, en av Sveriges 15 bĂ€sta restauranger 2018.

VISIT VRÅ »

RESTAURANG NORDA

Norda. En grön oas med sköna Art Deco-influenser. VÀlkommen in i en restaurang dÀr du inte bara Àter nÀrodlat och ekologiskt, hÀr Àter du mat frÄn ett kök som hÀmtar sina influenser frÄn Manhattan och dess vibrerande smÀltdegel av smaker och ursprung. Social dining nÀr den Àr som allra bÀst, kliv in du ocksÄ i Nordas sköna trÀdgÄrd!

VISIT NORDA »

BON BON BAR

I extravaganta Bon Bon Bar tas du med pÄ en spektakulÀr resa frÄn 1920-talet i en mix av stilar och Ärtionden. HÀr hittar du vÀrldens bÀsta bartender Dosa Ivanov som komponerar cocktails med delikata praliner av Sveriges bÀsta konditor Patrik Fredriksson. Bon Bon Bar Àr specialdesignade cocktails, champagne och kaviar.

VISIT BON BON BAR »

TERRASSEN

Terrassen Àr vÄr stora uteservering som ligger pÄ hotellets framsida. Denna hÀrliga plats badar i sommarsol lÄnga timmar under de ljusa halvÄret. HÀr kan du under sÀsong Àta lunch och middag och ta dig ett glas samtidigt som du tar in stadens levande puls pÄ Drottningtorget dÀr de dagligen passerar över 100 000 göteborgare och besökare. Menyn för Terrassen kan du spana in pÄ Nordas sida och dryckesutbudet Àr stort i form av öl, viner och drinkar.

POSTBAREN

HÀr har vi under mÄnga fredagar i vÄra sex öppna Är tagit emot dig som gÀrna rundar av veckan med ett glas i goda vÀnners lag. VÄr Post Work har varit omÄttligt populÀr under Ären och hÀr möts du inte sÀllan av upptrÀdande artister, trollkonstnÀrer, jonglörer och duktiga kockar. NÀr de Àr varmt ute flyttar vÄr Post Work ut pÄ Terrassen och under vinterhalvÄret bjuder vi upp till mÀngder av bra priser och mys inomhus. Postbaren Àr stÀngd och öppnar igen i mitten av aug.

KONDITORI

NÄgot vi Àr löjligt stolta över Àr att vi har vÄrt egna konditori, nÄgot som Àr nÀstintill unikt i hotellvÀrlden. HÀr har vi fyra duktiga konditorer som bakar allt frÄn hamburgerbröd och restaurangens kuvertbröd till konferensens alla bankettkakor. En fulltecknad konferensvecka kan uppemot 2500 kakor lÀmna konditoriet för att fylla vÄra konfererande gÀster med extra energi och leende magar. Konditoriet gÄr under ledning av forna svenska mÀstaren Patrik Fredriksson.