10 YEARS OF CIRCUS – THE TWISTED HALLOWEEN PARTY

🩸THE TWISTED HALLOWEEN PARTY

Den 29 oktober kl. 22.30 öppnas dörrarna till årets läskigaste halloweenfest – The Twisted Halloween Party! Det blir musik, creepy creatures och happenings! Kom utklädd till något du aldrig varit förut…det är din kväll att skrämma och bli skrämd.

Dj Radic – en av de hetaste Dj´sen just nu står bakom ”decksen” och spelar grym musik!

Under kvällen kliver Petrus upp på scenen och förtrollar oss med sina vassa och träffsäkra texter som senare tas vid av magiska Newkid som fortsätter kvällen med sin fantastiska stämma och trollbinder oss alla. Festen fortsätter i den mörka oktobernatten till sista andetaget.

02.00 – Dörrarna stängs.

Pris i dörren 295 kr
Ingen förbokning – betalas på plats
Ingång på baksidan av hotellet, Åkareplatsen.

+21 år

Vågar du komma? Booo 👻

⭐️  LIVE ACT – PETRUS

24-årige Petrus från Göteborg är en artist med en vass penna och ett unikt uttryck. Den sortens textförfattare som man sällan hör, vars sätt att hantera orden kan ge gåshud och väcka känslor. Petrus började sin musikaliska bana som hiphopartist men har på senare tid förflyttat sig till ett musikaliskt landskap där sång, melodier och liveinstrument fått ta mer plats. Petrus bakgrund som rappare ger fortfarande ett tydligt genomslag i hans musik, texterna är väldigt centrala och hans lyrik innehåller en svärta som är ovanlig i modern svensk pop men som känns igen desto mer från hiphopen. Petrus sjunger ofta om kärlek men också om livets motgångar, om missbruk och trassliga familjerelationer, om ångest och sömnlösa nätter, brist på pengar och döda vänner. Han blottar sina svagheter och lyfter fram de mörka sidorna av livet men han gör det utan bitterhet. I hans låtar finns en hoppfullhet och en känsla av att det bara kan bli bättre och det är tydligt att låtskrivande är en livsviktig terapi för honom.

 

⭐️ LIVE ACT – NEWKID 

Efter ett minst sagt rekordartat 2020 med tokhyllade Så Mycket Bättre-tolkningar, två Grammisnomineringar (Årets Artist, Årets Pop), en P3 Guld-nominering (Årets Låt), många nya releaser på albumtopplistan och över 170 miljoner streams har Newkid spenderat desto mer tid i studion år 2021. I mars 2021 släpptes platinasäljande singeln ”Aldrig haft något annat val” och under hösten den vackra låten “Ingen luft mellan oss” som Newkid skrivit tillsammans med hyllade artisten och textförfattaren Ana Diaz.

2022 är och har varit ett händelserikt år. Den 21 januari släppte Newkid sitt fjärde album – något som trots sitt vemod bringar ljus och hopp med ett sound som är igenkännbart för även de nyaste lyssnarna. I september klev han in i Avicii Arena och bjöd på en minst sagt efterlängtad show med namnet “För alla gånger vi inte kunde samlas” – något han som barn bara kunnat drömma om. Under hösten åker han vidare ut på turné.