Nyår 2023 – The Great Gatsby!

Nyår med glittrande 20-tals glamour!
Sätt på dig dina bästa festkläder och gör dig redo för ett nyårsfirande som tar dig tillbaka till det förtrollande 1920-talet. Tillbaka till en era av överdådig elegans och extravaganta fester. Vårt nyårsaftonsevenemang i The Great Gatsby-tema kommer att vara en oförglömlig natt full av spänning och glamour.

 

Stort jazzband under ledning av Alexander Lövmark!
Alexander Lövmark är en svensk jazzsångare och kompositör som för närvarande är baserad i Göteborg på Sveriges västkust. Han är vinnare av Montreux Jazz Voice Competition 2017 och nyligen tilldelades han Monica Zetterlund-stipendiet 2021. Med sig denna nyårsafton har Alexander ett jazzband som kommer att förflytta er tillbaka till 1920-talet.

 

Nervkittlande underhållning med våghalsiga varitéartister!
Under kvällen kommer ni att bjudas på tidstypisk, våghalsig, underhållning med två av Sveriges skickligaste varitéartister. Det kommer att jongleras vassa och brinnande föremål, balanseras högt upp i luften och bjudas på roliga och fartfyllda shownummer.

På morgonen efter ett härligt firande upp står en magisk hotellfrukost uppdukad som den bästa starten på det nya året. Överraska din rumskamrat med en VIP. Se vårt sortiment här och beställ redan idag så ställer vi upp det på rummet innan ankomst.

Vi ses 31 dec!

 

I paketet ingår:

  • 1 glas bubbel vid ankomst
  • 3-rätters middag med vinpaket
  • Underhållning
  • Nyårsfest med DJ
  • Övernatting i vald kategori
  • Magisk frukost

Villkor:
Det här paketet är helt avbokningsbart fram till den 20 december 2023 därefter är bokningen bindande. Paketet kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vid frågor maila oss gärna på reservations.post@strawberry.se


NÄR:
2023-12-31

VAR:
Clarion Hotel Post