JUL PÅ CLARION HOTEL POST

QUEENS

QUEENS
A Tribute To The Music Of Queen

Lagom till 50-årsjubiléet av inspelningen av gruppen Queens legendariska debutskiva har det nu blivit dags att på ett helt nytt sätt hylla den legendariska gruppen.

Bandets låtskatt behöver ingen närmare presentation och oändliga är akterna och showerna som med den oefterhärmliga musiken i centrum fortsatt med att sprida bandets musik och anda.

Att hitta en frontperson värdig att axla manteln efter den legendariske Freddie Mercury är ingen enkel uppgift och vi har därför valt att med musiken i fokus istället tolka den med 4 härliga Queens, Nina Söderqvist, Anna Sahlene, Karin Funk och Anna-Mia Bonde, tillsammans med Martin Olsson och band, som hyllar den legendariska gruppen vars låtskatt inte behöver någon närmare presentation..

I den 90 minuter långa showen tar våra ”drottningar” sig an musiken på ett sätt som utan att tappa sin igenkännlighet lyfter Queens låtskatt till oanade höjder. Från de mest smäktande balladerna till hitsen som garanterar handklapp och spontandans såväl som allsång. Kvällen inleds med glöggmingel, fortsätter med ett magnifikt julbord och ett maffigt dessertbord.

Välkommen att uppleva Queen på ett helt nytt sätt!

Detta är nästa nivå, detta är QUEENS!

För bokning till företag maila till conference.post@choice.se

Följ oss på Facebook och Instagram