I COULDN'T HEAR YOU

DID YOU SAY EXERCISE OR EXTRA FRIES?

Mat & Dryck på Clarion Hotel Post. Här hittar du allt och lite till. Vad sägs om en fantastisk frukostbuffé & världens bästa helgbrunch. En restaurang där svensk västkust möter amerikansk östkust och en restaurang där skandinaviska råvaror flirtar med smaker från Japan. På Clarion Post värdesätter vi god mat helt enkelt. På den här sidan hittar du länkar till våra restauranger. Besök sidorna för att se menyer och boka bord och läs mer om hotellets matutbud.

RESTAURANG VRÅ

Tänk dig att du har en fot här på västkusten, och en i Japan. Ungefär så vill vi att du ska känna när du kliver in på VRÅ. Som att miljön är bekant och lite spännande på en och samma gång. Mer än något annat vill vi att du ska känna dig väl omhändertagen och bekväm. Och hungrig, förstås. Menyn har något för alla men fokus ligger på mat från havet.

VISIT VRÅ »

RESTAURANG NORDA

Norda arbetar med det bästa från båda sidorna av Atlanten. Inspirationen hämtas lika mycket från Västkustens urval av fisk och skaldjur som från Manhattans puttrande gryta av hela världens kök. Resultatet är mat- och dryckesupplevelser där det lekfulla möter det klassiska. Hos Norda hittar du även en av Sveriges främsta vinkällare av amerikanska viner.

VISIT NORDA »

POSTBAREN

Postbaren är ett ställe för dig som gärna rundar av veckan med ett glas i goda vänners lag. Vår Post Work har varit omåttligt populär under åren och här möts du inte sällan av uppträdande artister, trollkonstnärer, jonglörer och duktiga kockar. I Postbaren bjuder vi upp till mängder av bra priser och mys inomhus i den nyrenoverade mötesplatsen.

LIVINGROOM FOOD & DRINKS

Möt stadens liv och puls innanför hotellets väggar.

Slå dig ner i vårt living room och njut av medelhavsinspirerad mat lagad med passion och drinkar blandade med känsla.

Öppet onsdag-lördag 17.00-sent.


TERRASSEN

Terrassen är vår stora uteservering som ligger på hotellets framsida. Denna härliga plats badar i sommarsol långa timmar under de ljusa halvåret. Här kan du under säsong äta lunch och middag och ta dig ett glas samtidigt som du tar in stadens levande puls på Drottningtorget där de dagligen passerar över 100 000 göteborgare och besökare.