I COULDN'T HEAR YOU

DID YOU SAY EXERCISE OR EXTRA FRIES?

Mat & Dryck på Clarion Hotel Post. Här hittar du allt och lite till. Vad sägs om en fantastisk frukostbuffé & världens bästa helgbrunch. En restaurang där svensk västkust möter amerikansk östkust och en restaurang där skandinaviska råvaror flirtar med smaker från Japan. På Clarion Post värdesätter vi god mat helt enkelt. På den här sidan hittar du länkar till våra restaurangenheter. Besök sidorna för att se menyer och boka bord och läs mer om hotellets matutbud.

RESTAURANG VRÅ

Tänk dig att du har en fot här på västkusten, och en i Japan. Ungefär så vill vi att du ska känna när du kliver in på VRÅ. Som att miljön är bekant och lite spännande på en och samma gång. Mer än något annat vill vi att du ska känna dig väl omhändertagen och bekväm. Och hungrig, förstås. Menyn har något för alla men fokus ligger på mat från havet och växtvärlden.

VISIT VRÅ »

RESTAURANG NORDA

Norda. En grön oas med sköna Art Deco-influenser. Välkommen in i en restaurang där du inte bara äter närodlat och ekologiskt, här äter du mat från ett kök som hämtar sina influenser från Manhattan och dess vibrerande smältdegel av smaker och ursprung. Social dining när den är som allra bäst, kliv in du också i Nordas sköna trädgård!

VISIT NORDA »

BON BON BAR

Fly stadens stress och läppja hållbara cocktails i en läcker kombination med praliner eller söta och salta bon bons från vårt eget konditori. Bon Bon Bar är en klassisk cocktailbar, lounge och social club.
Våra cocktails är gjorda med högklassigt hantverk med hållbara, nordiska och lokalt producerade ingredienser.
Du hittar Bon Bon Bar på plan 2 i hotellet.

VISIT BON BON BAR »

TERRASSEN

Terrassen är vår stora uteservering som ligger på hotellets framsida. Denna härliga plats badar i sommarsol långa timmar under de ljusa halvåret. Här kan du under säsong äta lunch och middag och ta dig ett glas samtidigt som du tar in stadens levande puls på Drottningtorget där de dagligen passerar över 100 000 göteborgare och besökare. Menyn för Terrassen kan du spana in på Nordas sida och dryckesutbudet är stort i form av öl, viner och drinkar.

POSTBAREN

Här har vi under många fredagar i våra sju öppna år tagit emot dig som gärna rundar av veckan med ett glas i goda vänners lag. Vår Post Work har varit omåttligt populär under åren och här möts du inte sällan av uppträdande artister, trollkonstnärer, jonglörer och duktiga kockar. När de är varmt ute flyttar vår Post Work ut på Terrassen och under vinterhalvåret bjuder vi upp till mängder av bra priser och mys inomhus i den nyrenoverade mötesplatsen.

KONDITORI

Något vi är löjligt stolta över är att vi har vårt egna konditori, något som är nästintill unikt i hotellvärlden. Här har vi fyra duktiga konditorer som bakar allt från hamburgerbröd och restaurangens kuvertbröd till konferensens alla bankettkakor.
En fulltecknad konferensvecka kan uppemot 2500 kakor lämna konditoriet för att fylla våra konfererande gäster med extra energi och leende magar. Alltid bakat med kärlek.