MARKETING COORDINATOR TILL CLARION HOTEL POST

Clarion Hotel Post ingår i hotellkedjan Nordic Choice Hotels A/S där Clarion Post är ett av flaggskeppshotellen. Hotellet som även är ett av Petter Stordalens personliga favorithotell. Clarion Hotel Post har sedan öppningen 2012 etablerat sig som ett starkt profilhotell i Göteborg och är en självklar mötesplats för Göteborgaren samt tillresta gäster. Hotellet erbjuder 500 rum inklusive 3 sviter och har en konferenskapacitet på 2-1000 personer. I huset hittar du även två prisbelönta restauranger, Norda och vRÅ samt barerna The Post Bar och senaste tillskottet Bon Bon Bar.

Framgångssagan på Clarion Post bygger självklart inte bara på en bra produkt utan lika viktig är den starka kulturen inom hela koncernen Nordic Choice Hotels där vi värdesätter våra medarbetare och ger stora möjligheter till utveckling.

EN AV GÖTEBORGS ROLIGASTE TJÄNSTER

Nu är det dags att tillsätta en av hotellets absolut roligaste tjänster nämligen den som Marketing Coordinator med placering på hotellets marknadsavdelning.

Vi söker dig som har rätt personlighet för kedjan, hotellet och tjänsten. Du är en positiv person med en stark servicekänsla, en team player som kan arbeta självständigt och som har ett starkt eget driv. Du är prestigelös och arbetar bra såväl i grupp som självständigt och är gärna spindeln i nätet när det kommer till projekt.

Din arbetsplats är på marknadsavdelningen och vi ser att du har erfarenhet inom marknadsföring med betoning på digital marknadsföring och e-commerce. Du har ett starkt säljdriv och är tävlingsinriktad. Att arbeta med SoMe faller sig naturligt för dig och att skriva text på såväl svenska som engelska är något du behärskar. Har du dessutom erfarenheter av Adobepaketet och kan slänga dig med en stillbildskamera eller klippa ihop en film är det stora plus i kanten men inget krav.

Tjänsten innebär ett samarbete med hela hotellet och då främst med vår Food & Beverage-avdelning. Du kommer att vara en brygga mellan marknadsavdelningen och våra Food & Beverage-enheter och vara ansvarig för aktivering samt genomförande av events. Vi ser därför gärna att du har erfarenhet och kontakter inom musik och eventbranschen och att du inte är främmande när det kommer till ljud och ljus. Du har även stor vana av att driva egna projekt från idé till genomförande med efterföljande analys.
Att du är en kreativ, snabbfotad och hjälpsam person ser vi som en grundförutsättning och vi ser fram emot att Du blir en del av och ett tillskott till vår härliga grupp.

TJÄNSTEN INNEBÄR

* Uppdatering samt utveckling av företagets webbplatser
* Presskontakter och produktion av pressmeddelanden
* Initiering och genomförande av kampanjer med tydliga sälj och varumärkesmål
* Hantering av extern och intern kommunikation, ex via nyhetsbrev
* Uppdatering av sociala medier i samråd med Web Sales & Marketing Coordinator
* Projektledning och genomförande av events såsom OOOAW, Take Over, AW, Äggjakten, klubbar etc
* Årlig planering samt upprättande av eventkalender
* Aktivering av interna F&B-enheter såsom The Post Bar, Bon Bon Bar, Terrassen, Norda och vRÅ
* Delaktig i konceptutveckling
* Kontaktperson för hotellets musikunderhållning, bokning av DJ:s samt övrig musikunderhållning, upphandla tjänster, ansvara för budget samt säkerställa genomförande på plats
* Allmänna arbetsuppgifter på marknadsavdelningen såsom skyltproduktion, utskrifter, textproduktion, leverantörskontakter etc
* Övriga arbetsuppgifter som tilldelas av Marketing, PR and Communication Manager, F&B-Manager alt någon i Ledningsgruppen

Din arbetstid kommer att förläggas under kontorstid med det kommer även att förekomma kvälls och helgarbete. Din arbetsplats är på Clarion Hotel Post.

Vi ser fram emot din ansökan redan idag och intervjuer sker löpande. Ansökan skickar du i form av CV och personligt brev till Marketing Communication & PR Manager, Lisa Thorén på lisa.thoren@choice.seTill denna adress är du också välkommen att skicka dina frågor rörande tjänsten.

Sista ansökningsdag är 5 augusti 2018.